Cabinet de avocatura Bucuresti & Brasov

Activitate in toate judetele din tara

Telefon

0723 355 077 | 0744 632 809

Oferim asistenta si reprezentare juridica pentru

 • Infractiuni de coruptie/de serviciu

  Infractiuni de coruptie: Luarea de mita, darea de mita, traficul de influenta, cumpararea de influenta.

  Infractiuni de serviciu: Delapidarea, Purtarea abuziva, Abuzul în serviciu, Neglijenta în serviciu, Folosirea abuziva a functiei în scop sexual, Uzurparea functiei, Conflictul de interese, Violarea secretului corespondentei, Divulgarea informatiilor secrete de stat, Divulgarea informatiilor secrete de serviciu sau nepublice, Neglijenta în pastrarea informatiilor, Obtinerea ilegala de fonduri, Deturnarea de fonduri, Infractiuni de coruptie si de serviciu comise de alte persoane.

 • Infractiuni de fals

  Falsificarea de monede, timbre sau de alte valori: Falsificarea de monede, Falsificarea de titluri de credit sau instrumente de plata, Falsificarea de timbre sau efecte postale, Punerea în circulatie de valori falsificate, Detinerea de instrumente în vederea falsificarii de valori, Emiterea frauduloasa de moneda, Falsificarea de valori straine.

  Falsificarea instrumentelor de autentificare sau de marcare: Falsificarea de instrumente oficiale, Folosirea instrumentelor false, Falsificarea de instrumente de autentificare straine.

  Falsuri în înscrisuri: Falsul material în înscrisuri oficiale, Falsul intelectual, Falsul în înscrisuri sub semnatura privata, Uzul de fals, Falsificarea unei înregistrari tehnice, Falsul informatic, Falsul în declaratii, Falsul privind identitatea, Infractiuni de fals comise în legatura cu autoritatea unui stat strain.

 • Infractiuni economice

  Infracţiunile economice prezintă o deosebită importanţă în practica penală, atât prin relaţiile sociale care formează obiectul de protecţie al legilor în domeniu, cât şi prin larga răspândire a faptelor care aduc atingere acestor relaţii.
  Infracţiunile economice reprezintă, poate, cel mai controversat domeniu al practicii judiciare penale, atât prin complexitatea cauzelor, cât şi prin cunoştinţele de specialitate pe care le implică instrumentarea dosarelor având ca obiect fapte de această natură. Nu în ultimul rând, pe fondul actualelor condiţii ale lumii afacerilor, a crescut interesul pentru descoperirea şi cercetarea criminalităţii economice.

 • Infractiuni financiare

  Infracţiuni contra patrimoniului: gestiunea frauduloasă, înşelăciunea, delapidarea

  Infracţiuni de serviciu sau în legătură cu serviciul: abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor, abuzul în serviciu prin îngrădirea unor drepturi, abuzul în serviciu contra intereselor publice, abuzul în serviciu în formă calificată, neglijenţa în serviciu

  Infracţiuni de fals: falsul material în înscrisuri oficiale, falsul intelectual, falsul în înscrisuri sub semnătură privată, uzul de fals, falsul în declaraţii, falsul privind identitatea

  Spalarea de bani: Operatiunea juridica de orice fel, efectuata in scopul impiedicarii identificarii originii ilicite, a situarii, a circulatiei, a titularului real al dreptului de proprietate ori a existentei altor drepturi cu privire la un bun

 • Infractiuni informatice

  Fapta de a introduce, modifica sau sterge, fara drept, date informatice ori de a restrictiona, fara drept, accesul la aceste date; fapta de a cauza un prejudiciu patrimonial unei persoane prin introducerea, modificarea sau stergerea de date informatice, prin restrictionarea accesului la aceste date ori prin împiedicarea în orice mod a functionarii unui sistem informatic, în scopul de a obtine un beneficiu material pentru sine sau pentru altul.

 • Infractiuni contra persoanei

  Infractiuni contra vietii, Infractiuni contra integritatii corporale sau sanatatii, Infractiuni savarsite asupra unui membru de familie, Agresiuni asupra fatului, Infractiuni privind obligatia de asistenta a celor in primejdie, Infractiuni contra libertatii persoanei, Traficul si exploatarea persoanelor vulnerabile, Infractiuni contra libertatii si integritatii sexuale, Infractiuni ce aduc atingere domiciliului si vietii private.

 • Infractiuni contra patrimoniului

  Furtul, furtul calificat, tâlharia, pirateria, abuzul de încredere, gestiunea frauduloasa, înselaciunea, delapidarea, distrugerea, distrugerea din culpa, tulburarea de posesie, tainuirea, însusirea unui bun gasit.

 • Infractiuni contra integritatii corporale si sanatatii

  Omucidere (omorul, omorul calificat, omorul deosebit de grav, pruncuciderea, uciderea din culpa si determinarea sau înlesnirea sinuciderii), lovirea si vatamarea integritatii corporale sau a sanatatii (lovirea sau alte violente, vatamarea corporala, vatamarea corporala grava, lovirile sau vatamarile cauzatoare de moarte si vatamarea corporala din culpa) si provocarea ilegala a avortului.

 • Infractiuni contra autoritatii

  Ultrajul, uzurparea de calitati oficiale, sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, ruperea de sigilii, sustragerea de sub sechestru.

 • Infractiuni care impiedica infapturirea justitiei

  de denuntare calomnioasa, marturie mincinoasa, incercare de a determina marturia mincinoasa, nedenuntare a unor infractiuni, omisiune de a sesiza organele judiciare, favorizarea infractorului, omisiune de a incunostinta organele judiciare, arestare nelegala si cercetare abuziva, supunere la rele tratamente, represiune nedreapta, evadare, inlesnirea evadarii, nerespectarea hotararilor judecatoresti si de retinere sau distrugere de inscrisuri.